Atherosclerosis psoriasis

Éves találkozó.

atherosclerosis psoriasis

Ez az első osztály az új immunmodulátor számára, amelynek gyulladáscsökkentő hatása van két olyan állapotban, amelyeket lényeges együttes előfordulás esetén tapasztalunk: pikkelysömör és ateroszklerózis" - mondta az orvos vezető kutatója, Alexa Kimball, MPH, a bostoni Harvard Medical School-ból, Massachusetts.

Kimball egyúttal a VBL Therapeutics tanácsadója Tel-Avivban, Izraelben, amely szponzorálta a tanulmányt és kifejlesztette a gyógyszert.

  • Dohányzással pikkelysömör kezelésére
  • How and how to cure.
  • Vörös foltok a lábakon viszketnek és lehúzzák a fotókezelést
  • Hatalmas vörös folt a bőrön
  • Az új Terápia Célja A Bőr és Az Atherosclerosis A Psoriasisban
  • PharmaOnline - A psoriasis szisztémás kezelésének változó világa

Az adatok alátámasztják a növekvő tudományos irodalmat, amely a psoriasis és a kardiovaszkuláris CV betegség megosztott gyulladáskomponenseire, valamint a kezelés egyetlen lehetséges útjára utal. Kimball szerint a lecinoxoid molekuláris osztályból származó oxidált foszfolipid analóg, a VB hatásmechanizmusa az útdíjas receptorok és a monocita migráció gátlása.

Egy alvizsgálatban 47 olyan beteget vizsgáltak, akiknek kifejezett ateroszklerotikus plakkja van, amelyet positron-emissziós tomográfia Atherosclerosis psoriasis segítségével vizualizáltak a fluor-dezoxi-glükóz FDG beinjekciózása után.

Psoriasis

Az alsó vizsgálatban az atherosclerosisos betegek körülbelül 5 évvel idősebbek voltak, és számos komorbiditással rendelkeztek, beleértve érrendszeri betegségeket, diszlipidémiát, cukorbetegséget és elhízást. Az eredmények alulteljesítőek voltak a fő vizsgálat elsődleges végpontjai szempontjából, ideértve a PASI, a Beteg globális értékelése és az Orvos globális értékelése pontszámainak javulását is, jelentette Dr.

Ez a gyógyszer az emberek súlyos súlyosságától a csökkentett súlyosságig mozgatja az embereket. Lehet, hogy nem a gyógyszer csökkenti mindenki psoriasisát 0-ra, hanem jelentős különbségeket lehet megfigyelni a kiindulási és a 12 hét között, ésszerű számú beteget kivezetve a súlyos kategóriából "- mondta.

atherosclerosis psoriasis

Az alsó vizsgálat azonban teljesítette az atheroscleroticus gyulladás elsődleges végpontját. A képalkotás változásai összefüggésben állnak a kórszövettani gyulladással és a CV kockázati tényezőivel, és úgy tűnik, hogy előrejelzik a jövőbeli CV eseményeket - jegyezte meg.

Fontos szempont, hogy a vizsgálatba bevont betegek közül sokan már sztatinkezelésben részesültek, ami arra utal, hogy a VB további javulást kínálhat.

atherosclerosis psoriasis

Nincs sok információm erről az új ügynökről. Mire keveset tudnék megszabadulni, a potenciális célpont már a gyulladásos út nagyon korai szakaszában van, és ez egy olyan gyulladásos út, amely aktívabb lehet az atherosclerosisban, mint a psoriasisban "- mondta Richard L.

Gallo, MD, PhD, egyetemi tanár, a dermatológia vezetője. Ez a szer örvendetes alternatívát kínál más psoriasis terápiák, például a tumor nekrózis faktor TNF -alfa-gátlók számára, amelyek csökkenthetik az atheroscleroticus gyulladást - mondta Maria Hordinsky, MD, a minnespotai Minnesota Egyetem Dermatológiai Tanszékének elnöke, aki szintén moderálta az ülést.

atherosclerosis psoriasis

Ez egy lehetséges alternatíva azok számára, akik nem képesek tolerálni a TNF-alfa-gátlókat "- mondta atherosclerosis psoriasis Medscape Medical News. Többet fogunk együttműködni a kardiológusokkal?

Paradigmaváltás a gyermekkori psoriasis kezelésében A psoriasis krónikus bőrgyógyászati kórállapot, az egyik leggyakoribb autoimmun betegség, amely a becslések szerint millió embert érint szerte a világon. Korábban már kiderült, hogy psoriasisban fokozott a szívbetegségek kockázata, a két betegség közötti kapcsolat mikéntje azonban még nem tisztázott. A psoriasisos betegek körében magasabb a kardiovaszkuláris kórképek incidenciája, mint psoriasisban nem szenvedő populációban.

Több PET-vizsgálatot fogunk végezni? Nem tudom" - mondta. Kimball jelentése szerint a VBL Therapeutics tanácsadója és kutatója; és támogatások, tanácsadói díjak és egyéb előadók díjainak fogadása számos más atherosclerosis psoriasis.

atherosclerosis psoriasis

Bemutatva A téma által népszerű.

Lásd még