Diprosalic sampon. DIPROSALIC oldat - Gyógyszerkereső - Hágprsofor.hu

diprosalic sampon

diprosalic sampon a kezén élénkpiros foltok viszketnek

A könyökömön 2 hét alatt elmúltak a tüneteim! Nálam őszén kezdődött a pikkelysömör — először a fejbőrömön, mindkét oldalon a fülem mellett vettem észre fehér hámlást, amiről azt hittem korpa, de alatta vörös volt, és kidomborodott a bőröm.

diprosalic sampon milyen vörös foltok jelennek meg a férfiak lábán

Nem tudtam mi az, így kutatni kezdtem az interneten, és találtam egy fotót a pszoriázisról, abból már sejtettem, hogy nagy valószínűséggel nálam is erről a betegségről lehet szó. Egyre nagyobb felületen lett egyre csúnyább a fejbőröm, és mivel kopaszodom, ez sajnos láthatóvá is vált.

A sampon ideig-óráig használt ugyan, de a viszketés nem múlt el.

Ekkor kerestem fel egy bőrgyógyászt, aki igazolta a gyanúmat, hogy ez valóban pikkelysömör. Kérdezte, hogy volt-e nagy műtétem, balesetem, esetleg nem vagyok-e cukorbeteg, mert ezekkel összefüggésben is előjöhet ez a probléma, de nálam egyik sem pikkelysömör nana gél fenn.

Az orvos Diprosalic oldatot és kénes sampont írt fel a fejbőrömre — az oldatra egész jól reagált, de a sampon, megmondom őszintén, semmit nem használt.

Lehet-e teljesen megszabadulni a pikkelysmrtl Ez már eleve sokat segít. A napozás kis mértékben is.

Minden nap kezeltem, és sokat javult, de aztán egy hónapra rá a térdemen és a könyökömön is megjelent két borsó nagyságú, hámló dudor - gondoltam szép lesz, ha ott is elkezd terjedni, ezért visszamentem a bőrgyógyászhoz, aki Diprosalic kenőcsöt írt a térdemre, de nem sokat használt.

A fejemen visszahúzódott annyira, hogy nem látszódott, csak viszketett, de a térdemen nagyon is zavart, nem a mérete miatt, mert előszőr nem volt nagy, viszont fájt, ha valamihez hozzáért, ha térdelő munkát végeztem, és vezetés diprosalic sampon, ami elég kellemetlen, mivel sofőrként dolgozom.

DIPROSALIC oldat

Bármihez hozzáért fájt, és féltem, hogy felszakad vagy kisebesedik, így megint visszamentem a bőrgyógyászhoz, aki Ung. Ekkor kezdtem keresgélni a neten, fórumokat olvastam, hogy ki mit próbált ki, és mi az, ami használt. Ezek alapján kipróbáltam néhány sampont, de egy idő után mintha a betegség hozzászokott volna még azokhoz is, amelyek eleinte valamelyest javítottak a helyzeten, és többé nem reagált rájuk a pikkelysömöröm.

Sok fórumon felbukkant a Psoratinex név is, és sokan írták, hogy nekik csak ez használ — jobban utánanéztem, láttam pár videót, a termékcsalád weboldalát, és úgy voltam vele, hogy megrendelem a kenőcsöt, hiszen mindegy, hogy a bőrgyógyász által felírt, hatástalan készítményekre dobom ki a pénzt, vagy kipróbálom ezt, hátha. Az is mellette szólt, hogy nem tartalmaz szteroidot, amit egyébként sem szeretek, ráadásul az asztmám miatt sajnos diprosalic sampon is szedek más szteroidtartalmú gyógyszert.

Megrendeltem, és előszőr csak a térdemen, diprosalic sampon a könyökömön kezdtem használni, a fejemre még nem mertem.

Diprosalic pikkelysömör krém sampon

A könyökömön két hét alatt teljesen elmúltak a tüneteim, a térdemen lassabban hatott, de egy hónap alatt a három pukliból ott is csak egy apró folt maradt, a többi a vörösséggel együtt nyomtalanul eltűnt. Kipróbáltam a fejemen is, nekem ott egy kicsit másképp reagált rá a szervezetem - a pikkelyesedés eltűnt, de a vörös folt és kitüremkedés megmaradt egyelőre.

Krém pikkelysömörre diprosalik. Hogyan kezeljem a fejemen a pikkelysömörös elváltozásokat?

diprosalic sampon A fejemet kétnaponta kenem, mert ha nem, akkor visszatérnek a súlyosabb tünetek, viszont a térdemet elég egy héten kétszer kezelni. Tisztában vagyok vele, hogy a pikkelysömör nem gyógyítható, csak kezelhető, hiszen azt sem tudják, mitől van, így diprosalic sampon szerencsésnek mondhatom magam ezzel az eredménnyel, de nagyon sokan rosszabbul néznek ki, és valóban megkeseríti az életüket. Az sem könnyíti meg a helyzetet, hogy nehéz erről a problémáról másoknak beszélni — például vannak, akik fertőzőnek gondolják, én is jártam így korábban.

Megismerkedtem egy lánnyal, és mivel a rövidnadrág miatt látszódott a térdemen a pikkelysömör, azonnal elmeséltem neki, mi ez.

Krém pikkelysömörre a fejen diprosalik

Nem mondott semmit, de láttam rajta, hogy nagyon nem tetszik neki, és többet nem is beszélt velem, szóval nem egyszerű. Fodrászhoz három éve nem mentem, mert szégyellem, és nem szeretném, hogy más is lássa, milyen a fejbőröm.

Szerencsére a családom ilyen szempontból támogató, emiatt nem voltak gondjaim, de nehéz elfogadni, hogy ez talán sosem fog diprosalic sampon elmúlni, és életem végéig kezelnem kell.

diprosalic sampon övsömör oka

De ezzel a kenőccsel úgy érzem, azért együtt lehet vele élni, nem is kísérletezgetek tovább az orvosokkal. Én nem mondom, hogy ez mindenkinek biztosan használ, mert rengetegféle pikkelysömör létezik, de a saját tapasztalatom alapján én csak ajánlani tudom. A Psoratinex honlapján és egyéb kommunikációs felületein olvasható beszámolók mind valódi emberek, személyes beszámolóiból készülnek. Ön is elmesélné történetét?

Írjon a psoratinex psoratinex.

Lásd még